Welcome To My Silly Blog

Thursday, 24 November 2011

I miss You :(

Tajuk kalau boleh jgn menggelabah boleh kan . HAHA !
Another day has been passed . Boring , boring , boring . tu je mampu aku cakap . Duduk rumah asyik FB , Gitar , main game , makan , tgk tv . tu jelah . sumpah muak siol ! ! nak keje ? tak tau pulak nak keje ape . Damn ! I wish i got more money so that i can go anywhere i want . igt dapat ke nak wish-2 mcm tu je ? haih . Ya ALLAH , kau berikan aku kekuatan supaya aku dapat bertahan lebih lama untuk tinggal di rumah ni . Jangan sampai aku keluar rumah tak balik-2 . 
So aku mcm biasa la . Bila malam je gitar di tangan , berbekalkan chord lagu-2 jiwang dalam laptop aku , mesti aku nak main lagu jiwang-2 . Sampai mak aku siap cakap , kau ni mcm org putus cinta la , seniman jalanan la . Hye my beloved mother , you know that your eldest son here always thinking about his dream girl . That's why he always playing guitar at the middle of the night . I'm so sorry if i bother you want to sleep but this is the way i express my feeling . :) btw , i love you mom because take good care about me . 
When i can get her , just GOD know all about it . But , patience is also needed here . If i can't get her , it doesn't matter . Maybe i'm not suitable for her :D . enough with that . hehehe ! Tgk google translate boleh cite la nak speaking bagai . PHUII ! haha . Sampai sini je dulu kot aku nak menaip . Tak tau nak taip ape . Lagi bnyk aku taip lagi merapu . 
Do not chase something that can not be ours <------ i like that words . ASSALAMUALAIKUM....

No comments:

Post a Comment