Welcome To My Silly Blog

Thursday, 24 November 2011

I miss You :(

Tajuk kalau boleh jgn menggelabah boleh kan . HAHA !
Another day has been passed . Boring , boring , boring . tu je mampu aku cakap . Duduk rumah asyik FB , Gitar , main game , makan , tgk tv . tu jelah . sumpah muak siol ! ! nak keje ? tak tau pulak nak keje ape . Damn ! I wish i got more money so that i can go anywhere i want . igt dapat ke nak wish-2 mcm tu je ? haih . Ya ALLAH , kau berikan aku kekuatan supaya aku dapat bertahan lebih lama untuk tinggal di rumah ni . Jangan sampai aku keluar rumah tak balik-2 . 
So aku mcm biasa la . Bila malam je gitar di tangan , berbekalkan chord lagu-2 jiwang dalam laptop aku , mesti aku nak main lagu jiwang-2 . Sampai mak aku siap cakap , kau ni mcm org putus cinta la , seniman jalanan la . Hye my beloved mother , you know that your eldest son here always thinking about his dream girl . That's why he always playing guitar at the middle of the night . I'm so sorry if i bother you want to sleep but this is the way i express my feeling . :) btw , i love you mom because take good care about me . 
When i can get her , just GOD know all about it . But , patience is also needed here . If i can't get her , it doesn't matter . Maybe i'm not suitable for her :D . enough with that . hehehe ! Tgk google translate boleh cite la nak speaking bagai . PHUII ! haha . Sampai sini je dulu kot aku nak menaip . Tak tau nak taip ape . Lagi bnyk aku taip lagi merapu . 
Do not chase something that can not be ours <------ i like that words . ASSALAMUALAIKUM....

Saturday, 19 November 2011

Today story - 19 November 2011


Hey there ! Looks like today got new story . Woot-2 jgn nak menggelabah nak speaking wahai azhar :) 
The story begin now.....

Okay hari ni aku bangun tgh hari . pehh ! subuh tertinggal lagi . dah tambah dosa satu hal . adoih ! 

Then aku dapat text dari kawan aku ajak tgk bola pukul 5 dekat Al-Falah . mmbe yang dtg pun tak ramai pasal dah ramai yang balik UITM balik . tgk MALAYSIA lawan myammar . nasib baik MALAYSIA menang ! thumbs up sikit (Y) . 

Nak balik rumah hujan lebat pulak . mmg nasib malang menimpa la kan . tarpakse jugak aku balik pasal maghrib weh ! time otw balik tu ada pulak satu kereta yang dimiliki oleh pemandu yang bebal main keluar je simpang . kalau aku accident lepas tu mati ? kan dah tak dapat naik sem 2 . haih . lain masa amik lesen tu dengar ceramah betol-2 . ni tak , kau tido dlm kelas tu . 

Tadi mmbe aku text lagi ajak karoke , aku pun ape lagi . pegi la kan sebab orang dah ajak . nyanyi macam-2 lagu . pedih tekak pakcik ni ha ! ! sampai satu lagu tu buat aku teringat dekat kau . korang nak tau lagu ape ? bukak je blog aku nnt dengar la lagu tu . sumpah aku suka kau sangat-2 :|

Time malam-2 mcm ni memang best layan perasaan . duduk luar , main gitar lagu jiwang . Oh my god ! i really like her but i can't say it . what can i do is waiting for the right time to express my feelings on her . but i don't know when . dah mula dah nak mengarut speaking . siap tgk google translet lagi . ape la kau ni BURAGASS

okay-2 enough with that . hari ni aku ada mcm-2 perasaan . gembira , sedih , rindu dan mcm-2 lagi <----- karangan BM . hahaha . okay la , mcm biasa ada idea ada la entry baru . 

p/s : thnx sebab sudi baca :O

Friday, 18 November 2011

Persuit of Happiness !

DEP always in my heart

Tajuk nak gempak , tapi entry macam sampah . phuii ! ! dah lama nak post cerita baru tapi tak kesampaian :D . hari ni baru dapat menaip dgn tenang di RUMAH ! rumah manis rumah . 
The story starting now...........
tamat la sudah 1 sem aku dalam kamsis POLITEKNIK SULTAN AZLAN SHAH . rasa sayang hey , rasa sayang sayang hey . mengarut ! tapi sumpah rasa sayang pulak nak tinggal kan kamsis tu tadi . nnt rindu nak main futsal ptg-2 . rindu nak lepak dekat tangga V4 tingkat 2 setengah tu . rindu nak makan nasik ayam acik cafe tu . rindu nak tunggu burger ayam sampai sejam . rindu nak pg cc mlm-2 . rindu nak tgk bola ramai-2 dekat cafe . rindu nak amik air dekat water cooler sampai kene tonggeng kan water cooler tu . rindu nak lepak ramai-2 dalam satu bilik . rindu nak main game fifa 07 ramai-2 . rindu nak gelak ramai-2 . rindu nak dengar cik zul cakap " TERIMA KASIH KERANA MENGUNDANG SAYA PADA HARI INI " . paling penting rindu kawan-2 dekat kamsis (yang aku kenal jelah) . Hopefully , persahabatan antara kami tak akan putus . jangan sedih-2 azhar . kau dah besar kan <-----okay takde kene mngene :O . Then , semalam aku cuba nak berterus-terang dgn dia tapi aku tak jumpe dia pun . jadi bersedia atau tidak bolos saja dinding itu . hahahah ! alah , ada rezeki tahun depan boleh jumpe lagi and maybe i'll try to be frank to say that i like her so much . Damn , i'm trying to speaking but look's like my english words so >_______< ! okay-2 enough with that , now semester break . so , kita enjoy bak kata NORA DANISH tu . that's all for now . ada idea ada la entry baru . ni pun mengarut tak tentu hala . tajuk entry mengejar kebahagian . tapi cerita dalam ni takde yg menunjukkan aku mengejar kebahagian pun . 

p/s : to all my DEP friends , a love you guys forever until my last breathe . <3 :D .