Welcome To My Silly Blog

Friday, 18 November 2011

Persuit of Happiness !

DEP always in my heart

Tajuk nak gempak , tapi entry macam sampah . phuii ! ! dah lama nak post cerita baru tapi tak kesampaian :D . hari ni baru dapat menaip dgn tenang di RUMAH ! rumah manis rumah . 
The story starting now...........
tamat la sudah 1 sem aku dalam kamsis POLITEKNIK SULTAN AZLAN SHAH . rasa sayang hey , rasa sayang sayang hey . mengarut ! tapi sumpah rasa sayang pulak nak tinggal kan kamsis tu tadi . nnt rindu nak main futsal ptg-2 . rindu nak lepak dekat tangga V4 tingkat 2 setengah tu . rindu nak makan nasik ayam acik cafe tu . rindu nak tunggu burger ayam sampai sejam . rindu nak pg cc mlm-2 . rindu nak tgk bola ramai-2 dekat cafe . rindu nak amik air dekat water cooler sampai kene tonggeng kan water cooler tu . rindu nak lepak ramai-2 dalam satu bilik . rindu nak main game fifa 07 ramai-2 . rindu nak gelak ramai-2 . rindu nak dengar cik zul cakap " TERIMA KASIH KERANA MENGUNDANG SAYA PADA HARI INI " . paling penting rindu kawan-2 dekat kamsis (yang aku kenal jelah) . Hopefully , persahabatan antara kami tak akan putus . jangan sedih-2 azhar . kau dah besar kan <-----okay takde kene mngene :O . Then , semalam aku cuba nak berterus-terang dgn dia tapi aku tak jumpe dia pun . jadi bersedia atau tidak bolos saja dinding itu . hahahah ! alah , ada rezeki tahun depan boleh jumpe lagi and maybe i'll try to be frank to say that i like her so much . Damn , i'm trying to speaking but look's like my english words so >_______< ! okay-2 enough with that , now semester break . so , kita enjoy bak kata NORA DANISH tu . that's all for now . ada idea ada la entry baru . ni pun mengarut tak tentu hala . tajuk entry mengejar kebahagian . tapi cerita dalam ni takde yg menunjukkan aku mengejar kebahagian pun . 

p/s : to all my DEP friends , a love you guys forever until my last breathe . <3 :D .


No comments:

Post a Comment