Welcome To My Silly Blog

Sunday, 11 December 2011

Alhamdulillah ! !

Ya ALLAH ! Aku bersyukur atas keputusan yang kau berikan kepada aku .

Hey guys ! Apa khabar ? Aku okay je . Nak cerita sikit ni . Haha ! Hari ni happy la jugak even ada macam-2 hal yang berlaku kan . Okay ape yang buat aku happy ? Tadi aku check pointer aku . Dapat 3.21 je . Btw , it's okay la pasal aku bukan ada basic pape pun dalam aliran yang aku amek ni . Cuma kecewa dengan math aku . Aku boleh target bende tu A . Last-2 dapat B+ je . Haih , takpe-2 . Sem 2 aku nak struggle bagi math aku dapat A . IsyaAllah :) . Okay tu je nak cerita . Takde bende lagi nak cerita  . KBAI ! !

Tuesday, 6 December 2011

Nothing to display

Harap aku tak macam ni esok
Hello peeps ! Got a new entry today . Want to know what is it ? Okay here we go....

Esok , eh ape pulak esok . Hari ni , 7 December 2011 . Pagi nanti ada orang ajak aku keluar . So , memang itu ada la point untuk aku menghilangkan rasa bosan ! Alhamdulillah , dapat jugak aku keluar . Tapi macam biasa la . Keseorangan . Member aku boleh pulak ajak awek dia keluar . HAHAHA ! Okay jeles lagi . Tapi sampai bila aku nak jeles dengan orang ? Bia la dia . Kau buat hal kau AZHAR . Tak payah semak hal orang . KBAI

Saturday, 3 December 2011

3 / 12 / 2011

I always be like that
Hey ladies and gentlemen . Welcome to my blog a.k.a SILLY BLOG . Looks like got new story . Okay here you go 

Pada tarikh tu aku keluar dengan member BURAGASS aku . Sorang bawak awek sorang lagi bawak kawan perempuan tapi diorang rapat la , tapi aku ? HAHA ! . Okay , jalan sorang-2 macam orang tak betul . Haha ! Sumpah jeles , tapi apa nak buat . Dah kau takde awek kan Azhar . So chill je . Nanti ada la tu . ( kalau ada ) . Nak menunggu tu sangat la tersangat la lama . Tapi takpe , takde awek pun kau still boleh keluar dengan member-2 kau yang lain . Itu pun kalau diorang nak ajak kau la kan . Kalau tak ajak pun takpe . Kau boleh keluar sorang . Err...sorang ? KBAII !