Welcome To My Silly Blog

Sunday, 11 December 2011

Alhamdulillah ! !

Ya ALLAH ! Aku bersyukur atas keputusan yang kau berikan kepada aku .

Hey guys ! Apa khabar ? Aku okay je . Nak cerita sikit ni . Haha ! Hari ni happy la jugak even ada macam-2 hal yang berlaku kan . Okay ape yang buat aku happy ? Tadi aku check pointer aku . Dapat 3.21 je . Btw , it's okay la pasal aku bukan ada basic pape pun dalam aliran yang aku amek ni . Cuma kecewa dengan math aku . Aku boleh target bende tu A . Last-2 dapat B+ je . Haih , takpe-2 . Sem 2 aku nak struggle bagi math aku dapat A . IsyaAllah :) . Okay tu je nak cerita . Takde bende lagi nak cerita  . KBAI ! !

No comments:

Post a Comment